Mapa za kućne kontakte

Klinike

Uređaj za mikrovalnu terapiju "Aquaton", koji je razvila tvrtka "Telemak" (Rusija, Saratov), ​​namijenjen je terapijskoj izloženosti elektromagnetskom polju UHF područja netermalnog intenziteta.
Mehanizam djelovanja aparata temelji se na učinku stanja rezonantnih valova u vodenom okolišu, otkrivenom od strane zaposlenika u saratovskom ogranku IRE RAS krajem prošlog stoljeća.

Voda je jedan od najčešćih spojeva na Zemlji. Molekule vode pronađene su čak i u međuzvijezdanom prostoru. Svi znaju da bez vode ne bi bilo života na Zemlji.
Voda je neophodna za normalno funkcioniranje ljudskog tijela. Sve fiziološke tekućine: krv, limfa, međustanična i unutarstanična tekućina, a sve ostale su vodene otopine ili dispergirani sustavi. Svi biokemijski i metabolički procesi, sav metabolizam ljudskog tijela događa se u vodenom okolišu. Utvrđeno je da kod novorođenog djeteta voda čini do 90% tjelesne težine, a kod odrasle osobe 70-80%. A kritična brojka je 55% - ovoliko je vode sadržano u tijelu osobe koja umire od starosti. Nije slučajno što za stare ljude često kažu: suho, suho, suho. Ispada da ovo uopće nije metafora. Zbog toga je proučavanje vode uvijek bilo toliko važno i vitalno. Zbog toga se otkriće 1995. godine od strane zaposlenika saratovske podružnice IRE RAS pojave pobude rezonantnog vala medija koji sadrže vodu vanjskim rezonantnim elektromagnetskim zračenjem niskog intenziteta EHF dometa pokazalo toliko značajnim.
Drugim riječima, znanstvenici su uspjeli utvrditi učestalost vibracija savršeno strukturirane, "zdrave" molekule vode. Napokon, stanje rezonantnih valova vode posljedica je sinkroniziranih vibracija molekularnih vodenih struktura na rezonantnim frekvencijama. U tom se slučaju u mikrovalnom području emitiraju slabi elektromagnetski valovi. Učinkovitost transformacije donosi informacije o stanju vodenog okoliša, uključujući ono koje se nalazi unutar živog organizma. Od 2002. godine studije utjecaja SPE nastavio je V.I.Petrosyan. u poduzeću Telemak (Saratov) zajedno s eksperimentalnim laboratorijem otvorenim u Saratovskom vojnom medicinskom institutu (SarVMedI). Upravo se to "rezonantno" zračenje koristi u uređaju za mikrovalnu terapiju Aquaton, koji je Telemach počeo razvijati 2005. godine..

Kao rezultat učinka na tijelo aparata "Aquaton", mikrocirkulacija krvi se normalizira i poboljšavaju metabolički procesi. Uređaj "Aquaton" obnavlja poremećeni rad molekularnih mehanizama održavanja homeostaze na svim razinama organizacije života - unutarstaničnom, međustaničnom, međustavu. Jača tjelesnu sposobnost da podnese štetne učinke okoliša. Povećava učinkovitost postupka liječenja, omogućuje tijelu da se aktivno uključi u borbu protiv štetnih čimbenika.

Zaključak o radu Instituta SarVMedI možete pogledati ovdje.
Studije učinka biološkog djelovanja aparata "Aquaton" također su provedene u sljedećim institucijama:
→ SSMU im. U I. Razumovski (Saratov),
→ Institut Karolinska (Stockholm),
→ RNIOI (Rostov),
→ RONTOVI im. N.N. Blokhin (Moskva),
→ SSU im. N.G. Chernyshevsky (Saratov) i drugi.

Biološki učinak aparata "Aquaton" na tijelo u cjelini i njegove sustave povezan je s optimizacijom međustaničnih interakcija, što se očituje u normalizaciji imunološkog i hormonalnog sustava, kao i funkcije endotela..
Studije su pokazale da uređaji imaju protuupalno, reparativno, antistresno i analgetsko i antitumorsko terapijsko djelovanje..
Prema rezultatima istraživanja objavljen je velik broj znanstvenih radova, kao i niz teza obranjenih..
Trenutno su provedena medicinska ispitivanja uređaja koja su pokazala visoku učinkovitost uređaja u liječenju upalnih i degenerativno-distrofičnih bolesti zglobova i periartikularnih tkiva (artritis, artroza), upalnih bolesti dišnog trakta (bronhitis, upala pluća), mokraćnog sustava (prostatitis).
Tijekom medicinskih ispitivanja nisu pronađeni negativni učinci.

Trenutno su razvijene i puštene u rad 4 vrste uređaja "Aquaton" za profesionalnu i kućnu upotrebu, kao i za upotrebu u veterini..

→ Model "Aquaton - 02" namijenjen je profesionalnoj upotrebi. Od ostalih modela uređaja razlikuje se prisutnošću rožne antene u dizajnu. Uređaj se napaja AA 1,5 V baterijama (4 kom.). Rožna antena pruža visok terapeutski učinak i omogućuje vam postizanje željenog terapijskog učinka za manje vremena. Radno područje aparata "Aquaton 02" je površina plastičnog graničnika antene sirene.

→ Model "Aquaton-04" (poboljšani model) osmišljen je kako bi pružio terapeutski učinak na tijelo pomoću elektromagnetskih valova niskog intenziteta ultra visokog frekvencijskog područja. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim lijekovima.

»Povećani broj načina ekspozicije.
»Ugrađena antena za terapiju.
»Ergonomski dizajn, kompaktan, lagan, lak za rukovanje.
»Napajanje - baterije ili akumulatori.

Uređaji serije "Aquaton" imaju sve potrebne dozvole Ministarstva zdravstva Ruske Federacije.

Kontraindikacije za uporabu uređaja:
»Maligne novotvorine bilo koje lokalizacije
»Zarazne bolesti u akutnom obliku
»Svi oblici aktivne tuberkuloze (BC +)
»Duševne bolesti s promjenama osobnosti
»Akutni poremećaji cerebralne cirkulacije
»Prisutnost apsolutnih indikacija za operaciju ili uporabu drugih posebnih metoda liječenja

U proizvodnji uređaja Aquaton koristi se najmodernija oprema za montažu i kontrolu i mjerenje..
Uređaj "Aquaton" ima malu veličinu i težinu, kao i autonomno napajanje, što ga čini praktičnim za rad na terenu.
Niska snaga netermalnog zračenja (2 -3 reda veličine manja od one kod tradicionalnih uređaja za EHF terapiju), odsutnost neželjenih reakcija i dobra tolerancija pacijenta omogućava da se Aquaton uređaj koristi kako za individualnu upotrebu kod kuće, tako i u medicinskim ustanovama u bolnici i ambulantno poliklinički tip.

Osnovni tehnički podaci i karakteristike uređaja iz serije "Aquaton"
Naziv parametraVrijednost parametra
Aquaton-02Aquaton-04
Frekvencija radaMikrovalna pećnica1001-1020 MHz
Izlazna snaga signala, način rada 3, μW2, frakcijski način-
Izlazna snaga signala, način rada 2, μW2, kontinuirani način rada-
Izlazna snaga signala, način rada 1, μW1, kontinuirano
način rada
-
Maks. izlazna snaga signala (razina 3,
Način 1), μW
-3
Lažna razina zračenja-60 dBc
Stabilnost frekvencije signala± 30 kHz
Točnost podešavanja frekvencije signala± 30 kHz
Vrijeme neprekidnog rada uređaja
(kada radi na bateriji)
10 h7
Težina paketa, ne više od0,8 kg-
Masa aparata "Aquaton", ne više0,4 kg0,24
Težina antene, ne više0,2 kg-
Ukupne dimenzije paketa170x170x160 mm245h185h125 mm
Ukupne dimenzije aparata "Aquaton"190x115x40 mm235x81,2x53 mm
Dimenzije antene:
duljina, ne više
promjer, ne više

120 mm
105 mm
-
Duljina RF kabela modula za generiranje2 m-

Upute za rad uređaja "Aquaton":

"Aquaton-02"

"Aquaton-04"

2011. godine izdana je potvrda o registraciji za ovaj uređaj tvrtke Telemac od strane Federalne službe za nadzor u zdravstvu i društvenom razvoju.

Recenzije uređaja "Aquaton" (videozapisi)
Poznati liječnik Muzalevsky Vladimir Mikhailovich (doktor medicinskih znanosti, dopisni član CEA) govori o terapijskom učinku aparata Aquaton.
Vladimir Glukhov (otolaringolog, zaslužni liječnik Ruske Federacije) govori o terapijskom učinku uređaja Aquaton na sluznicu, postoperativnom oporavku i prevenciji ARVI.
Doktor Mihail Neznamov (kandidat medicinskih znanosti, zamjenik glavnog liječnika za medicinski rad "Privatna klinika N1", sportski trener) govori o uporabi aparata Aquaton u traumatološkoj i urološkoj praksi. A također i o upotrebi Aquatona za rehabilitaciju sportaša uključenih u triatlon (Škola olimpijske rezerve, Penza).

Tip uređajaCijena, trljajte
Aquaton-0219 600 * / 15 950 **
Aquaton-0410.500 * / 9.900 **

* Cijene su za pravne osobe.

** Popusti su predviđeni za pojedince i određene kategorije stanovništva (invalidi, umirovljenici itd.).

Detaljnije informacije o uređaju "Aquaton" možete pronaći ovdje

OPASNA MEDICINA

BADBED.RU: dodaci prehrani, uređaji, prevaranti

Medicinski uređaji

Uređaj Aquaton 02, 03, 03V, 04 - cijene i pregledi

Aparat za fizioterapiju Aquaton oglašava se na ruskom radiju. Tvrtka za oglašavanje prvenstveno je usmjerena na upotrebu Aquatona za liječenje prostatitisa i problema s prostatom, iako se mreža Aquaton nudi za liječenje artritisa, artroze, bronhitisa, upale pluća. Dakle, programeri uređaja tvrde da pomaže ne samo kod problema genitourinarnog, već i probavnog sustava, kao i mišićno-koštanog sustava. Također se tvrdi da je biološki učinak Aquatona potvrđen kliničkim studijama, iako je liječenje elektromagnetskim valovima uvijek izazivalo puno kontroverzi u medicinskoj zajednici. Nažalost, na Internetu praktički ne postoje istinite i nepromocijske recenzije o ovom uređaju, pa bi nama i našim čitateljima bilo zanimljivo čuti informacije ljudi koji su Aquaton koristili u praksi.

U međuvremenu, razgovarajmo o onome što se u oglasu ne spominje, prije svega o kontraindikacijama:

Nemoguće je koristiti Aquaton ako pacijent ima -

»Maligne novotvorine s bilo kojeg mjesta

»Zarazne bolesti u akutnom obliku

»Svi oblici aktivne tuberkuloze (BC +)

»Duševne bolesti s promjenama osobnosti

»Akutni poremećaji cerebralne cirkulacije

»Prisutnost apsolutnih indikacija za operaciju ili uporabu drugih posebnih metoda liječenja

Aquaton je prilično skup uređaj čak i na otvorenom tržištu. Aquaton 02 prodaje se po cijeni od 13.000 rubalja, Aquaton 03 košta oko 18.000 rubalja, Aquaton 03V - 10.000 i Aquaton 04 - 9.000 rubalja. Cijene uređaja mogu biti preskupe kada ga kupujete putem radio oglašavanja.

Uređaj za terapiju rezonantnim valovima "Telemac" LLC, Rusija, Saratov "Aquaton" - pregled

Kod kuće se liječimo uređajem nove generacije + puno fotografija!

Moji roditelji, vrlo starije osobe, koji su tijekom svog dugog života nakupili hrpu kroničnih bolesti i boje se bolnica, liječnika i svega što je s njima povezano, ipak itekako vjeruju u čudesna svojstva raznih medicinskih uređaja. Starci su lakovjerni, naivni, uzimaju svaku osobu s dušom, vode ih u kuću, kao u stara vremena.

Ljetne večeri dvije djevojke pristojnog izgleda pokucale su na vrata da posjete starce. S vrata su odmah počeli oglašavati čudesna svojstva raznih medicinskih uređaja. Roditelji su odabrali jedan, Aquaton, koji je obećavao olakšanje njihovih svakodnevnih bolova. Cijena je, naravno, šokirala - 8800 rubalja, ovo je cijela mjesečna mirovina, ali zdravlje je skuplje. Uputili su me da razumijem drogu, što sam i učinio sa zadovoljstvom..

Tada me zabolio zub, morao sam ga ukloniti. Noću sam se probudila od strašne boli, obraz mi je puhao, počelo je krvarenje. Po savjetu liječnika počeo sam uzimati antibiotik i nanositi Aquaton na obraz 15 minuta, 2 puta dnevno. Isprva, u petoj minuti, zub je počeo pulsirati, a u području kontakta s uređajem osjetilo se lagano trnjenje. Nakon pet dana primjene, tumor je počeo popuštati, rupa je zarasla. Ne mogu reći što mi je više pomoglo - uređaj ili antibiotik? Možda oboje! Kao što proizvođač piše:

"Korištenje aparata" Aquaton "doprinosi:

-značajno smanjenje vremena oporavka;

-smanjenje vjerojatnosti ponovnog pojavljivanja bolesti;

-liječenje akutnih i kroničnih oblika bolesti;

-povećanje prilagodbenih sposobnosti tijela tjelesnim i mentalnim prekomjernim radom;

-učinkovit oporavak nakon intenzivnog procesa treninga.

Sada o samom uređaju. Predstavljam fotografiju pomoću koje možete pročitati informacije o uređaju. Set uključuje uređaj "Aquaton",

Multipla skleroza - forum

Pitanja o multiploj sklerozi

  • Index boarda ‹Terapija lijekovima
  • Promijenite veličinu fonta
  • verzija za tisak
  • Pitanja
  • prijava
  • ulaz

Aparat "Aquaton" (osobno iskustvo)

Aparat "Aquaton" (osobno iskustvo)

Joaquin »03. lipnja 2012., 20:55

Želio bih podijeliti iskustvo korištenja uređaja za elektromagnetsku terapiju "Aquaton-02".

Uređaj je stvoren na temelju izuma saratovskih fizičara koji su otkrili frekvenciju vibracija savršeno strukturirane molekule vode. I sam sam iz grada Saratova, tako da sam dugo znao za ovaj uređaj, ali čekao sam službeno pojavljivanje na tržištu i hodao sam tako daleko. Kao što znate, osoba je 80% vode, što objašnjava dobar terapeutski učinak upotrebe uređaja.

Do sada nije bilo studija o korištenju aparata za MS (razumljivo je da nas je premalo, srećom, i sve je za nas individualno: imam ALT / AST iz betaferona 5 puta veći od normalnog i oštru progresivnu bolest, jedva izliven hormon), tako da ovdje se uređaj pokazao snažnim protuupalnim alatom (postoje službeni podaci o uklanjanju temperature od 39 stupnjeva bez antibiotika, koristeći samo uređaj, za pijelonefritis).

Ja osobno:
1) potpuno izliječen 11-godišnji kronični otitis medija desnog uha. Sad me ovaj problem više ne muči, uho mi se više ne začepi ni pri maloj hipotermiji.. Imao sam tečaj od 10 sesija;
2) izliječio sve svoje stare sportske tramvaje (uganuće zglobnih vrećica ramenih zglobova, nokautirane prste, uganuće zapešća itd.). To je već došlo do prozraka, jer zbog ozljeda jednostavno nije mogao spavati ni na desnoj ni na lijevoj strani. Sada nema bolova, propusti su nestali;
3) značajno je poboljšalo stanje genitourinarnog sustava (noću ustajem maksimalno dva puta, ili čak uopće ne ustajem) (prije tri ili četiri - najmanje), volumen evakuacije je osjetno povećan (300 - 400 ml, kao kod zdrave osobe). Pružam liječenje kontinuirano.;
4) čini se da je noga jača od čelika, ali možda je subjektivna, iako je Popova E.V. (Moskovski centar za liječenje MS) kaže da: 1) definitivno neće biti štete i 2) s tako snažnim protuupalnim učinkom može se očekivati ​​pozitivna dinamika osnovne bolesti. Liječenje pružam kontinuirano.

Žena:
15-godišnji kronični bronhitis potpuno je zacijelio. Održano 20 sesija.

Djeca:
Školu nismo propustili jer smo ih na prve znakove prehlade supruga i ja liječili aparatom (zahvaćeno područje nosa, tonzila i prsa).

Postoje podaci iz kliničkih studija koji pokazuju da se pozitivne promjene događaju na razini histona („žica“ na kojima su „namotane“ molekule DNA), što objašnjava snažno, i što je najvažnije, stabilno protuupalno djelovanje.

Ako je netko zainteresiran, pišite na svoj osobni poštanski sandučić ([email protected]). Reći ću vam više.
0

Re: Aparat "Aquaton" (osobno iskustvo)

AlexeyB "04. lipnja 2012., 14:18

Recenzije aparata aquaton

citat: Šteta što napušta naš grad


Vjerojatno umoran od besplatnog rada (šalim se) A kamo ide?
Hvost
objavljeno 15-6-2007 00:03

Upao je u nesreću, razvio hipertenziju. Pojavile su se divlje glavobolje. Prije toga nisam ni slutio da PA glava može boljeti! Bol je bio vezan u čvor! Štoviše, lijekovi protiv bolova davali su se vrlo ograničeno vrijeme
olakšanje. Bile su bolnice, kapaljke, magnezije, kavintoni, cerebrolizini itd. - olakšanje tjedan dana i to novo. Više od 3 godine. Liječnici dignu ruke. Da, i tada sam već bio umoran, već su loše misli klizile o užetu. metoda je tretirana kao šarlatan. i potpuno neočekivani efekt!
Glava me više ne boli! (Samo od mamurluka)

Bojim se da je ovdje bilo psihosomatike. Ublaživači boli su neučinkoviti. Cavinton uopće nije od hipertenzije - oni poboljšavaju opskrbu krvlju. Magnezija je stari način smanjenja pritiska, ne pomaže zauvijek.

Spazmi krvnih žila vjerojatno zbog neke vrste neurologije ili psihoneurologije. A učinak se mogao dobiti od psihologa.

Usput, ne poričem mogući povratni efekt kada uređaj radi - na razini psihosomatike. I sam sam prošao kroz BRT sesiju - sam postupak spajanja uređaja, probijanje Voll-ovih točaka, piskanje uređaja poput termina - dao je zanimljiv meditativni učinak, koji sam primijetio u sebi tijekom pokušaja hapšenja od strane sektaša (obično držim kritičnost mišljenja distanciranjem od situacije), dok sam radio s psiholozima, kada pokušavaju ući u trans, u frizeru (šišanje je gotovo trance iskustvo), s akupunkturistom, tijekom meditacija. U osnovi je sjedenje sa žicama svojevrsno meditativno iskustvo. Trance iskustvo.

IMHO, ovoga ti nije bilo dovoljno - u takvim trenucima unutra se osjeća opuštenost nekakve stisnute opruge. Tlak stvarno pada i to dugo!

Inače, moja hipertenzija očito je povezana s iskustvima. I lijekovi na isti način pomažu samo lokalno. A najbolji način je odmaknuti se od problema..

No IMHO je potrebno jasno definirati mehanizam liječenja i bolesti od kojih ova psihotehnika statistički značajno pomaže. Naravno, kada se ukloni kronični stres, imunološki sustav dolazi u red - a može čak i spontano prenijeti rak. Ali kakve su šanse za izlječenje samo na taj način? Učinkovitost? Zato je bolje sve to raditi zajedno s uobičajenim liječenjem, a ne umjesto njega..

Potrebno je usporediti učinkovitost ne samo s neliječenom skupinom, već i sa skupinom koja prima iste postupke bez prijenosa struje ili slično. I plus još jedna grupa koju vode, a koja provodi seanse meditacije.

Gladijator
objavljeno 15-6-2007 00:09

Kako ne bih uvrijedio svoje prijatelje, prošao sam 2 sesije. I bio je zapanjen, bolest se povukla! Iako sam sumnjičav, ali činjenice su tvrdoglave stvari!

Oprostite, ali možete pitati za dijagnozu?

Gladijator
objavljeno 15-6-2007 00:15 A, već sam vidio.

Pa, viplash sindrom je stvarno sklon ponekad samorazrješenju, i to u kratkom vremenu - ponekad čak i bez ikakvih vidljivih ili značajnih čimbenika.

Svejedno - čestitam!

Merlin
objavljeno 15-6-2007 03:38

citat: Izvorno poslao SDR:
reći prompt
supruga pala na ovaj posao
kao i svi sjajno dijagnosticiraju

Dakle, rezonancijska terapija (MRI) - ili rezonancijska dijagnostika?

Čini se da su sasvim različite stvari.

ZVT
objavljeno 15-6-2007 15:14

citat: Izvorno objavio Porutcic:

Vjerojatno umoran od besplatnog rada (samo se šalim) A kamo ide?

Pod Petrom, grad koji se nalazi blizu Sertolova zove se moj.

ZVT
objavljeno 15-6-2007 15:18

citat: Izvorno objavio Gladiator:

Oprostite, ali možete pitati za dijagnozu?

Sve čega se sjećam iz ovih dijagnoza je u tomografiji koju su nazvali kalizacijom frontalnog zamaha - o tome kako. sjećam se
Ali naši su neurokirurzi slegnuli ramenima.

NLPepper
objavljeno 15-6-2007 15:38

citat: Izvorno objavio ZVT:
Upao je u nesreću, razvio hipertenziju. Pojavile su se divlje glavobolje. Prije toga nisam ni slutio da PA glava može boljeti! Bol je bio vezan u čvor! Štoviše, lijekovi protiv bolova davali su se vrlo ograničeno vrijeme
olakšanje. Bile su bolnice, kapaljke, magnezije, kavintoni, cerebrolizini itd. - olakšanje tjedan dana i to novo. Više od 3 godine. Liječnici bacaju ruke. Da, i već sam bio umoran do tog trenutka, već su loše misli klizile o užetu. metoda je tretirana kao šarlatan. i potpuno neočekivani efekt!
Glava me više ne boli! (Samo od mamurluka)

hvala na odgovoru!
Ja sam nemam nikakve veze s medicinom (za razliku od, recimo, fizike), pa još uvijek sam ne razumijem medicinsku bit dijagnoze, pa prepuštam stručnjacima da razgovaraju.
Vidite kako su se pojavile specifičnosti - a komentari su postali malo konkretniji!

Ali s fizičkog i metodološkog gledišta, i dalje me zanima ova metoda..

Kad biste također mogli napisati koja je vrsta rezonancije korištena u liječenju (toplinska, elektromagnetska ili druga), bilo bi vrlo dobro. A liječnicima bi bilo jasnije - ovdje placebo ili nešto drugo.

(Usput, 2 Hvost: Također sam primijetio promjene u svom zdravlju kod frizera tijekom šišanja. Imam vrlo "osjetljivu" glavu, u smislu da postoje jake glavobolje kad je glava umorna ili pothlađena, pa šišanje puno pomaže.)

ZVT
objavljeno 15-6-2007 19:38

citat: Izvorno objavio NLPepper:

hvala na odgovoru!
Ja sam nemam nikakve veze s medicinom (za razliku od, recimo, fizike), pa još uvijek sam ne razumijem medicinsku bit dijagnoze, pa prepuštam stručnjacima da razgovaraju.
Vidite kako su se pojavile specifičnosti - a komentari su postali malo konkretniji!

Ali s fizičkog i metodološkog gledišta, i dalje me zanima ova metoda..

Kad biste također mogli napisati koja je vrsta rezonancije korištena u liječenju (toplinska, elektromagnetska ili druga), bilo bi vrlo dobro. A liječnicima bi bilo jasnije - ovdje placebo ili nešto drugo.

(Usput, 2 Hvost: Također sam primijetio promjene u svom zdravlju kod frizera tijekom šišanja. Imam vrlo "osjetljivu" glavu, u smislu da postoje jake glavobolje kad je glava umorna ili pothlađena, pa šišanje puno pomaže.)

Elektromagnetski.

Gladijator
objavljeno 15-6-2007 22:31

citat: Izvorno objavio ZVT:

Sve čega se sjećam iz ovih dijagnoza je u tomografiji koju su nazvali kalizacijom frontalnog zamaha - o tome kako. sjećam se
Ali naši su neurokirurzi slegnuli ramenima.


Hmm. Ako se nakon liječenja kalicizam "razriješio". onda sam stvarno spreman položiti glavu pred vašeg liječnika.
ZVT
objavljeno 16-6-2007 19:33

citat: Izvorno objavio Gladiator:

Hmm. Ako se nakon liječenja kalicizam "razriješio". onda sam stvarno spreman položiti glavu pred vašim liječnikom.

Pa, nisam spreman podvrgnuti se tomografiji da vidim je li se to riješilo ili ne. Teško se raspršuje, ali činjenica da živim kao osoba i ne patim definitivno je!

Rytoma
objavljeno 16-6-2007 23:23 2 ZVT
Preostaje utvrditi što pišete u vezi s temom ili ne.
Ako se to tiče, moj je zaključak razvod, placebo, autosugestija, spontana remisija. Jer tamo parazite ubijaju rezonantni valovi
Ako ne -. iako u svakom slučaju, drago mi je da vam je postalo lakše.

Gladijator
objavljeno 17-6-2007 00:11

citat: Izvorno objavio ZVT:

ali činjenica da živim kao osoba i ne patim je jednoznačna!

Pa čudno!

Merlin
objavljeno 17-6-2007 01:36

citat: Izvorno objavio Rytoma:
Jer tamo parazite ubijaju rezonantni valovi

Gdje.

Gladijator
objavljeno 17-6-2007 03:55 TAMO.
Rytoma
objavljeno 17-6-2007 10:32 2 Gyrfalcon, pogledaj

"Tajne neprepoznatih dijagnoza:
nevidljivi osvajači našeg tijela "

"Pod utjecajem svih vrsta stresova, nepovoljnih uvjeta okoliša, opći imunitet osobe se smanjuje, a zarazni i parazitski agensi koji prolaze kroz mutacije postaju sposobni osvajati nova područja i skupine organa našeg tijela, uslijed čega su neke laboratorijske metode zastarjele, a rezultati analiza dobivenih pomoću uz njihovu pomoć - pogrešno ".
***
Čak i znanstveno od prvog dojma

"Kao rezultat toga, pravi uzroci ove ili one bolesti nisu prepoznati pravodobno, netočne ili pogrešne dijagnoze. Istodobno, mnoge nove metode još uvijek nisu dovoljno učinkovite ili su često nedostupne Ministarstvu zdravstva zbog visokih troškova."
***
Posljednja rečenica - otkriva suštinu činjenice da nove metode - "Imam ih" (c)

"Svaka strukturna jedinica organizma odgovara vlastitom frekvencijskom spektru elektromagnetskih oscilacija. A bilo koja strana čestica ima različitu učestalost oscilacija.

Fizičari su zajedno s liječnicima utvrdili frekvencijske karakteristike mnogih mikroorganizama i parazita, kako njihovih zrelih oblika, tako i onih u različitim fazama razvoja..

Ispitivanje vegetativne rezonancije pouzdano utvrđuje prisutnost više od 40 vrsta parazita u tijelu.

Na temelju vlastitog dijagnostičkog iskustva, podataka ruskih i stranih stručnjaka, može se smatrati precizno utvrđenim da je pokretački mehanizam većine najstrašnijih bolesti destruktivna aktivnost protozoa, gljivica i helminta koji parazitiraju u ljudskom tijelu..

Kada se točno zna uzrok "neshvatljive bolesti", postoji mogućnost ciljanih terapijskih učinaka.

Uz terapiju valovnom rezonancijom, valno zračenje (razina Zemljinog magnetskog polja) stvara se u antifazi s frekvencijskim karakteristikama patogena i parazita. Ovaj učinak postupno (u 2-10 seansi) dovodi do potpune smrti ili značajnog suzbijanja vitalne aktivnosti helminta, praživotinja, gljivica, bakterija i drugih zaraznih sredstava..

Ljekovite biljke koje sadrže gorčinu također su od velike vrijednosti. To su pelin, stolisnik, tansy, smilje, gospina trava, kamilica i niz drugih biljaka. Budući da je mješavina ovih biljaka vrlo gorka, piti je nije lako..

Stoga je stvorena posebna priprema, Vitagor. "
***

Također pogledajte prvu stranicu pretraživanja - tamo sam detaljnije objavio druge podatke. Ova metoda "liječenja" uključena je u složeniji program "Prirodni liječnik" (izložio sam neke od točaka ovog "čudotvornog programa"), koji nadgleda MAINB (Međunarodna akademija za integraciju znanosti i poslovanja, inače, tamo je također certificiran onaj dobro poznati G. Grabovoy i drugi. ne manje zanimljiva lica) i određena kampanja "Edas" (usput rečeno, šef tvrtke tvrdi da je član odbora "tolerantne komisije u Ministarstvu zdravlja" ili slično - vidi 1. stranicu http://forum.guns.ru/forummessage/ 80 / 221304.html), koja gura svoje homeopatske lijekove.

p.s. kako mi se činilo, kolege su cijenili humor)

Gladijator
objavljeno 17-6-2007 11:04

citat: Izvorno objavio Rytoma:

"Svaka strukturna jedinica organizma odgovara vlastitom frekvencijskom spektru elektromagnetskih oscilacija. A bilo koja strana čestica ima različitu učestalost oscilacija.

Osobno me posebno zanimaju "bilo koje strane čestice" u gastrointestinalnom traktu (i GDJE se još uvijek pojavljuju?) Nakon jela.

citat: Izvorno objavio Rytoma:

Uz terapiju rezonancijom valova stvara se valno zračenje (razina Zemljinog magnetskog polja) u antifazi s frekvencijskim karakteristikama patogena i parazita.

Ali muškarci ne znaju.

citat: Izvorno objavio Rytoma:

Ovaj učinak postupno (u 2-10 seansi) dovodi do potpune smrti ili značajnog suzbijanja vitalne aktivnosti helminta, praživotinja, gljivica, bakterija i drugih zaraznih sredstava..

Pogotovo unutarstanični paraziti - zajedno sa samom stanicom, pretpostavlja se, u čiji su metabolizam uključeni.

citat: Izvorno objavio Rytoma:

Stoga je stvorena posebna priprema - "Vitagor"

Pročitao sam. Uzimajući u obzir da su velike tvornice za proizvodnju medicinske opreme postavile cijenu veću od milijun eura za OBIČNI uređaj za terapiju magnetskom rezonancom, tada je za tako divnu Vitagoru trošak trebao biti barem ne manji.

citat: Izvorno objavio Rytoma:

p.s. kako mi se činilo, kolege su cijenili humor)

Merlin
objavljeno 17-6-2007 11:18

citat: Izvorno objavio Rytoma:
2 Gyrfalcon, pogledaj

"Tajne neprepoznatih dijagnoza:
nevidljivi osvajači našeg tijela "
.

Po mom mišljenju, MRI nema nikakve veze s tim slučajevima.
Postoje svakakvi UHF, EHF, laseri, a negdje na istom mjestu postoji i mikrovalna rezonancija, ništa natprirodno.

A sve vrste Eliseeve valne dijagnostike i terapije valovima su iz druge opere, kako mi se čini. Riječi su samo slične.

P.S.
Usput, prilično otkrivajući citat:
"Često pacijenti našeg centra ne vjeruju da su se konačno riješili višegodišnjih čireva. To je za nas svakodnevna praksa. Napokon, kao što znate, tko dobro dijagnosticira, dobro liječi" (c) Eliseeva

Čini se da se virtualno liječe od virtualnih bolesti.

Rytoma
objavljeno 17-6-2007 11:29

citat: Izvorno objavio Krechet:

Čini se da dobivaju virtualni tretman za virtualne bolesti.

Recenzije aparata aquaton

od 10:00 do 19:00
(Moskovsko vrijeme) pon-pet

  • Katalog
  • Princip rada
  • Preporuke stručnjaka
  • Rezultati primjene
  • Recenzije
  • Recenzije fotografija
  • Video recenzije
  • Pitanje odgovor
  • Način plaćanja
  • Kupiti
  • Načini isporuke
  • Ugovor o ponudi
  • Kupite u Bjelorusiji
  • Kupite u Kazahstanu
  • Isporuka vježbaonice Doctor Cypress u SAD, Kanadu, Izrael
  • Certifikacija
  • Nagrade
  • vijesti
  • O tvrtki
  • Podružnice
  • Kontakti
  • Legalna informacija
  • Odabir boje

vijesti

Radno vrijeme u travnju zbog restriktivnih mjera u vezi s koronavirusom

Radno vrijeme u travnju zbog restriktivnih mjera u vezi s koronavirusom:

Voditelj dežurstva radi od 10 do 16 sati.

D odlazak radi u cijelosti:

- unutar Moskve u okviru Moskovske kružne ceste - kurirska dostava - 400 rubalja

- u Rusiji - Mail, CDEK, Business Lines - od 600 rubalja.

Sretan vam 8. mart

Dr. Cypress čestita svim ženama 8. ožujka!

Radno vrijeme od 7. do 9. ožujka

Radno vrijeme u ožujku:

7., 8. i 9. ožujka 2020. - neradni dani.

od 10. ožujka 2020. - redoviti raspored.

Svaki dan postoji dežurni upravitelj.

Radno vrijeme na Dan branitelja domovine

Čestitke Rusima na Danu branitelja domovine!

Radno vrijeme u veljači:

22., 23. i 24. veljače 2020. - neradni dani.

od 25. veljače 2020. - redoviti raspored.

Svaki dan postoji dežurni upravitelj.

Sretan branitelj domovine!

Čestitamo svima na Danu branitelja domovine!

Aquaton 04

Stroj za mikrovalnu terapiju za kućnu upotrebu.

Uređaji "Aquaton" doprinose zdravlju tijela, pomažu
izliječiti širok spektar upalnih bolesti, bolesti,
povezane s oštećenim imunološkim i hormonalnim sustavom, kao i,
funkcija endotela. Korištenje uređaja "Aquaton" omogućuje
postići pozitivno rješavanje ne samo akutnog, već i kroničnog
procesi. Kako bi to s povjerenjem tvrdili, naši
istraživačka skupina provela je brojne biološke i
medicinska istraživanja u raznim znanstvenim institucijama, kao u Rusiji,
i u inozemstvu. Da biste pojasnili mehanizam djelovanja, potražite optimalno
režima, klinička ispitivanja trajala su gotovo 10 godina. I tek nakon
kako je postojalo potpuno povjerenje koje imaju uređaji "Aquaton"
visoka učinkovitost i nema štete, nudimo rezultate
istražite za vašu pažnju. Elektromagnetski učinci (lasersko, UHF, UHF, EHF i THCh zračenje
rasponi, konstantno i promjenljivo magnetsko polje), dugi niz godina
koriste se za liječenje raznih bolesti.
Terapijski učinak na koji djeluje postojeće
uređaji za elektromagnetsku terapiju, povezan je bilo s utjecajem na
biološki aktivne točke (laserska i EHF terapija) ili s zagrijavanjem
učinak (UHF i mikrovalna terapija). U praksi toplinski učinak prati
specifični netermički "oscilatorni" učinak [10].
1995. godine zaposlenici saratovske podružnice IRE RAS otkrili su
učinak pobude stanja rezonantnog vala medija koji sadrže vodu
elektromagnetsko zračenje ultra niskog intenziteta.
Autori otkrića:
Doktor fizikalnih i matematičkih znanosti, profesor, akademik Ruske akademije prirodnih znanosti, zaslužni znanstvenik Ruske Federacije, laureat
Državna nagrada Ruske Federacije dr. Sinitsin N.I..
Petrosyan V.I., dr. Sc. Elkin V. A.
Prema prvim slovima prezimena autora, taj se učinak često naziva u literaturi
SPE efekt.
Od 2002., Istraživanje učinka SPE i razvoj uređaja za
nastavljeno je u poduzeću Telemac zajedno sa
eksperimentalni laboratorij, otvoren u saratovskoj vojsci-
Medicinski institut (SarVMedI).
To se "rezonantno" zračenje koristi u mikrovalnoj pećnici
terapija "Aquaton".
Studije biološkog djelovanja "rezonantnih" valova provedene su u
znanstvene institucije u Rusiji i inozemstvu:
- Saratovsko državno medicinsko sveučilište. U I.
Razumovski (SSMU);
- Institut za višu živčanu aktivnost, (Moskva),
- Saratovski vojno-medicinski institut (SarVMedI);
- Rostovski istraživački onkološki institut (RNIOI);
- Ruski centar za istraživanje raka. N.N. Blokhin (Ruski centar za istraživanje raka,
Moskva);
- Saratovsko državno sveučilište N.G. Černiševski (SSU);
- Saratovski znanstveno - istraživački institut za traumatologiju i
Ortopedija (SarNIITO);
- Saratovsko državno agrarno sveučilište nazvano po N.I. Vavilova
(SSAU);
- Institut Karolinska (Stockholm).
- Sveučilište Harvard (Boston).
Prema rezultatima istraživanja objavljeno je više od 50 znanstvenih radova,
niz teza obranjenih.
Studije su pokazale da utjecaj aparata
"Aquaton" normalizira imunološki i hormonalni sustav, i
također funkcija endotela. To vam omogućuje postizanje antistresa,
protuupalno, reparativno i analgetsko terapijsko sredstvo
efekti. Uređaj "Aquaton" ima niz prednosti koje ga razlikuju
tradicionalni uređaji EHF i mikrovalne pećnice:
Izuzetno mala snaga zračenja, isključujući zagrijavanje tkiva (za 3 reda veličine
ispod razine uređaja za EHF terapiju, koji se smatraju "niskom snagom i
ne-grijanje ").
Omogućuje liječenje širokog spektra bolesti u odsustvu negativnih
nuspojave.
Male dimenzije i težina, jednostavno rukovanje, dugoročna mogućnost
autonomni rad od akumulatora ili baterija.
Uređaji su dizajnirani za kliničku i kućnu upotrebu
Uvjeti.
Uređaji "Aquaton" imaju sve potrebne dozvole
Ministarstvo zdravstva Ruske Federacije (potvrda o registraciji br. FSR 2011 10939). Glavni
rješenja i način djelovanja zaštićeni su patentom.

Recenzije aparata aquaton

Ionizator vode AQuator Vivo

Brzo i učinkovito priprema vodu za piće za cijelu obitelj koja će obnoviti tijelo na staničnoj razini

  • revitalizira tijelo
  • poboljšava dobrobit i daje snagu
  • usporava proces starenja
  • normalizira krvni tlak
  • liječi čir na želucu i dvanaesniku
  • regulira kalcij u krvi
  • uklanja toksine iz tijela
  • normalizira probavu (žgaravica, gastritis, zatvor)

Pogledajte video o aQuator ionizatoru

Povijest otkrića ionizirane vode u SSSR-u

Živa voda - istina ili izmišljotina?

Kvaliteta života s ionizatorom vode Aquator

Triatlon je sport "željeznih" ljudi

Čemu služi aQuator Vivo ionizator??

Životna primjena žive / srebrene / kisele vode

  • Živa voda [pH 8-12]
  • Srebrna voda Ag
  • Kisela voda [pH 2,5-6]

Živa voda [pH 8-12]

Alkalna ili "živa" voda prirodni je stimulans i antioksidans koji se koristi za piće, zacjeljivanje, kuhanje, pranje povrća i voća.

Alkalna voda pripremljena u uređaju “aQuator” revitalizira tijelo, poboljšava dobrobit i daje snagu, potiče regeneraciju stanica i usporava proces starenja, glatko normalizira krvni tlak, zacjeljuje razne rane, čir na želucu i dvanaesniku, regulira količinu kalcija u krvi, osigurava antioksidativni učinak i uklanja toksine iz tijela.

  • adenom prostate
  • dijabetes
  • taloženje soli u zglobovima
  • zatvor
  • mnoge druge bolesti

Srebrna voda [Ag]

Ovo je biološki čista voda, obogaćena ionima srebra, koji ne uništavaju samo bakterije, već i viruse. Srebrna voda slabe koncentracije potiče fiziološke procese u tijelu, jača koncentracija djeluje kao baktericid.

Srebrna voda dobivena elektrolizom u ionizatoru za domaćinstvo "aQuator" ne sadrži aditive, stabilizatore, boje i konzervanse - oni nisu potrebni. Kada se koristi profilaktički, srebrna voda jača imunološki sustav. Srebro nije otrovno, ubrzava zacjeljivanje oštećenih tkiva, a blagotvorno djeluje i na kosti.

  • Virusne bolesti i upaljeno grlo
  • ORL bolest
  • Benigni tumori
  • Gastritis, čir na želucu

Kisela voda [pH 2,5-6]

Kisela voda ili dezinficijens, kisela voda po ukusu karakterističnog kiselog mirisa i blagog mirisa na klor, nije za svakodnevnu upotrebu. To je prirodni baktericid.

Kisela voda pripremljena u aQuatoru usporava biološke procese.

  • smiruje živce,
  • poboljšava san,
  • rastvara kamenac,
  • brzo liječi curenje iz nosa, proljev i trovanje,
  • je jedno od najboljih dezinficijensa.

Živa voda: pregledi liječnika

Igor Aleksandrovič Dergunov,
Liječnik opće prakse prve kategorije, kardiolog, anesteziolog-oživljavač, liječnik hitne pomoći, liječnik ultrazvuka. Zakazujem sastanak u Gradskoj poliklinici br. 3 u Samari

U svjetlu pandemije koronavirusa COVID-19, posebno je vrijedna "kisela voda" Ph 2.4 dobivena u vodenim jonizatorima "AQUATOR"

Ovaj je proizvod uvršten u Državni registar dezinficijensa i jedno je od najboljih dezinficijensa.

Visoka antimikrobna, antivirusna, antifungalna aktivnost. Djeluje na sve vrste patogenih virusa, bakterija i gljivica, uključujući opasne i posebno opasne infekcije: kuga, tularemija, trbušni tifus, kolera, klostridije, legioneloza, tuberkuloza, AIDS, hepatitis A, B, C, herpes, kandidijaza, antraks itd. d.

Apsolutno sigurno za ljude, životinje i okoliš duljom uporabom. Ne izaziva alergijske reakcije. Netoksičan, potpuno biorazgradiv proizvod 4., najniže, klase opasnosti (u skladu s važećim regulatornim dokumentima). Nakon tretmana nije potrebno ispiranje. Ekonomična upotreba. Tijekom uporabe pretvara se u svoje izvorne komponente (vodu i sol), ne nakuplja se u vanjskom okruženju.

Svestran i višenamjenski. Prisutnost različitih oksidansa u proizvodu predodređuje nemogućnost adaptacije mikroorganizama, pa nema potrebe za periodičnom zamjenom dezinficijensa.

Aleksandar Aleksandrovski,
imunolog, visceralni terapeut, Togliatti

"Ionizirana voda održat će vaše kosti i zglobove zdravima!"

Uvijek me zanima kakvu vodu piju moji pacijenti. Mnogi ljudi pročišćavaju vodu pomoću reverzne osmoze. I što je iznenađenje ljudi kad shvate da voda potpuno pročišćena od minerala ne samo da nije korisna, već i štetna!

Takva "prazna" voda ispire kalcij iz kostiju i zuba, dok ne uklanja ostatke kiseline koji uništavaju zglobove i cijelo tijelo u cjelini. Stoga je važno piti mineralnu vodu, dovedenu u idealno stanje..

Zahvaljujući elektrolizi, voda u aQuator Vivo ionizatoru litvanske biljke "BURBULUKAS" dobiva vrlo točne parametre, postajući ukusna i zdrava.

Uz pomoć ionizacije osoba izravno prima alkalnu vodu s negativnim redoks potencijalom, istu kao u krvi, limfi i drugim tjelesnim tekućinama. To znači da tijelo ne troši energiju na "preradu" vode do stanja koje mu treba, što sprječava razvoj kroničnog umora i naknadnih tegoba. Čista jonizirana voda osigurava vaskularnu drenažu, krv se razrjeđuje, a to smanjuje rizik od koronarnih bolesti, moždanog udara, urolitijaze.

Reanimatolog Vladimir Fedorov, Samara

"Mnogo godina s hipertenzijom pio sam pregršt lijekova, ali jednom je alkalna voda priskočila u pomoć!"

Jedan od najozbiljnijih problema s kojim se mnogi moraju "nositi", uključujući mene, je povišeni krvni tlak. Vlastitim primjerom uvjerio sam se u učinkovitost korištenja alkalne vode iz ionizatora aQuator iz litvanske biljke "BURBULUKAS". U samo mjesec dana uspjeli smo prepoloviti doziranje lijekova za snižavanje krvnog tlaka. Žgaravica je nestala, nestalo je nekoliko kilograma viška kilograma, energija je bila znatno povećana!

Kako radi?

Alkalna voda lako prolazi kroz biološke membrane, brzo se apsorbira u krv, čineći je tečnijom. Opterećenje srčanog mišića značajno je smanjeno. Protok krvi se poboljšava, a to je važan uvjet za snižavanje krvnog tlaka. Alkalizacija unutarnjeg okoliša tijela poboljšava metaboličke procese i inhibira stvaranje aterosklerotskih plakova i krvnih ugrušaka. Znatno se smanjuje rizik od razvoja problema sa srcem!

Najvažnije je da je alkalna voda proizvod prirode, a ne kemijska industrija. To znači da nema negativnih nuspojava od njegove primjene! Štoviše, bilo bi dobro piti takvu vodu za prevenciju, a ne čekati dok se bolest ne privuče našem najvažnijem organu - srcu.!

Direktor mreže klinika "Reatsentr", programer opreme za mikrostrujnu refleksoterapiju Alexey Gavrilov

"Jonizirana voda važan je lijek."

Mikrostrujna refleksologija, koju je razvio Aleksej Gavrilov, koristi se više od 20 godina u cijeloj Rusiji i u zemljama bliskog i dalekog inozemstva. Princip se temelji na utjecaju na mozak djeteta s cerebralnom paralizom, autizmom, mentalnom retardacijom, ultra-malim trenutnim signalima. Sama mikrostrujna refleksologija temelji se na stvaranju ultra malih signala, koji su zapravo protok elektrona.

A da bi nastao protok elektrona potrebni su slobodni elektroni. Tijekom elektrolize u Quator ionizatoru, voda je zasićena ogromnom količinom slobodnih elektrona, koji hrane mozak i djeteta i odrasle osobe. Odnosno, jonizirana voda s minus nabojem jednostavno opskrbljuje mozak kisikom, ispunjavajući ga zdravljem i sposobnošću za razvoj. A u kombinaciji s našom metodom takva voda daje izvrsne rezultate.!

Danas je potrošnja ionizirane vode u našem centru jedna od važnih sastavnica rehabilitacijskog tečaja. Mi i u obitelji koristimo vodu pripremljenu isključivo u ovom uređaju.

Inače, redovito čistim tijelo dugotrajnim štrajkom glađu. Tijekom samog posta alkalna voda omogućuje vam da se osjećate puno bolje, samo zbog ogromnog broja elektrona. Ali ovo je energija!

Ionizirana voda: recenzije potrošača

Anatolij Emeljanov
iz Togliattija

Moj sin imao je 3 godine kad sam saznao za uređaj Aquator i odlučio ga kupiti. Tada je dijete redovito primalo bolnicu s artritisom koljena. Sve se probalo! Od službene medicine do svih mogućih narodnih metoda! Sinu smo počeli davati visokoalkalnu vodu, a svakih nekoliko sati bebi smo radili obloge na koljenima toplom kiselom vodom, koju također radi ionizator. Kad se trećeg dana tumor smirio i dijete počelo hodati, ostali smo zapanjeni rezultatom! Prošlo je nekoliko mjeseci - nema simptoma artritisa!

Aleksej Beljakov, poduzetnik.
Krilati plod

Voda sa zadovoljstvom, i što je najvažnije, i kao rezultat toga pijemo cijelu obitelj. Povišena kiselost u želucu prestala me mučiti. Opće se zdravstveno stanje poboljšalo, energija se povećala, kao u njegovoj mladosti. Posebno impresioniran učinkom kisele vode. Imam ekcem na rukama, a nakon što sam si oprao ruke, ekcem je nestao. Prije sam koristila hormonske masti, ali sada ne vidim svrhu, jer postoji prirodni antiseptik koji pomaže u rješavanju problema. Sada sam kupio ionizator za svoje zaposlenike. Pokušavam poboljšati život onima oko sebe. Štedim na bolovanju - podređeni postaju manje bolesni, povećala se produktivnost rada.

Valeria Kogan, odvjetnica. Selo Malaya Tsarevshchina, regija Samara

Joniziranu vodu počela sam piti tijekom druge trudnoće. Dugo nisam imao toksikozu, edeme, praktički nisam dobio višak kilograma, jer alkalna voda aktivno uklanja višak tekućine iz tijela. Dijete je od rođenja dobivalo alkalnu vodu. Dijete praktički nije imalo kolike, što je obično slučaj kod beba. Alkalna voda vrlo je dobra za opće jačanje tijela. Virusne bolesti liječimo "srebrnom vodom": koristimo je interno, kapljemo u nos. Kao rezultat, tijelo vrlo lako prenosi viruse prehlade i brzo se oporavlja..

Aleksej Karev, zaslužni geolog Ruske Federacije, zaslužni ekolog regije Samara, Samara

U osmom desetljeću života postoje mnoge "rupe" u zdravlju: pritisak, ateroskleroza donjih ekstremiteta, zglobovi škripe, a pluća ne "dišu" tako dobro. Cijela hrpa problema. Hidrogeologijom se bavim više od pola stoljeća i znam koliko je "obogaćena" voda važna za tijelo. Znam koliko je važna razina pH, zbog čega sam počeo piti ioniziranu vodu. Vrlo je važno da posude koje "hrane" cijelo tijelo rade dobro, a krv je obogaćena korisnim tvarima. Tada će tlak biti normalan, a zglobovi u redu. Uređaj sam kupila za sebe i svog voljenog, jer mu želim dobro i zdravlje.

Oleg Truškov, vozač, Samara.

Zdravstveni problemi počeli su bliže 50-oj. Artritis muči od 15. godine. Koljena i nožni palac desne noge natečeni su. Pobjegao lijekovima protiv bolova. Zamislite samo, nisam mogao normalno sjediti ili stajati. Dva mjeseca pila sam alkalnu ioniziranu vodu i radila obloge. Gledam televiziju i na koljena stavljam vate umočene u kiselu vodu. Tumori u očima popuštali su! Sad znam ponekad čak i čučnuti, ali prije nije išlo. A također i kiselost povećanog želuca, žgaravica se stalno muči. Na posao vodim alkalnu vodu. Čim napad popijem čašu vode i želudac se smiri. Jonizirana voda postala je dio svakodnevne prehrane. Ne odlazim iz kuće dugo bez nje.

Innokenty Krasilnikov, radnik. Togliatti

Imam problema s nosom dugi niz godina. Kronični rinitis. Najmanja prehlada - a nos je neprestano začepljen. Isprva se liječio kapljicama, a potom ih još duže odvikao. Prijatelj je savjetovao ispiranje nosa kiselom vodom. Nisam mislio da mi jednostavna voda iz ionizatora može pomoći u mom zapostavljenom i dugogodišnjem problemu, a kad sam se doslovno sljedećeg jutra, prvi put nakon mnogo godina, probudio zatvorenih usta, jednostavno nisam vjerovao. Ali rezultat je očit! Rinitis se nije vratio nekoliko mjeseci.

Victoria Mosunova, učiteljica. Krilati plod

Mnogo je godina patila od visokog krvnog tlaka. Glavobolja mi je bila stalni suputnik. Počeo sam piti alkalnu vodu - bolovi su netragom nestali. Jonizirana voda blagotvorno djeluje na krvne žile mozga. Kao učitelju, ovo je za mene vrlo važno, jer se osim dobrobiti povećava i mentalna izvedba. I kreativnost raste, što je jednostavno neophodno u komunikaciji s djecom. Uživam u načinu rada "ljepota". Voda idealnog pH od 5,5 vrlo je pogodna za suhu kožu. Lice zaglađeno, posvijetljeno, sitne bore su nestale. Sinovi vole nogomet, stalno se vraćaju kući s modricama. Obloge radimo od kisele vode - sve ide doslovno preko noći.

Vyacheslav Zazulin, brodski inženjer strojarstva, Samara

Dok sam još uvijek živio 90-ih na Sahalinu, volio sam raditi domaće ionizatore. 2 ploče od nehrđajućeg čelika, obična staklena posuda, platnena vreća - takva tehnologija. Daleki istok ima specifičnu klimu. Jednostavna ogrebotina može postati izvor ozbiljne infekcije. Rane su tretirane "mrtvom" vodom, a zatim navlažene živom vodom. Sve je zaraslo dovoljno brzo. I pili su vodu kako bi poboljšali svoje dobro. Ali to je bio primitivan uređaj. I danas je, naravno, tehnologija napravila velike korake naprijed. Kupio sam nekoliko aparata AQUATOR SILVER za sve članove obitelji. Pomaže mi kod dijabetesa, normalizira šećer u krvi. Izrada srebrne vode za jačanje imuniteta. Nedavno sam posadio cvijeće u saksiji, zalijevao zemlju ovom vodom. Biljke praktički nisu oboljele, a sada izgledaju bolje od običnih..

Svetlana Kurganova, umirovljenica. Krilati plod

Pijemo ioniziranu vodu s cijelom obitelji! Ne mogu zamisliti svoj život bez nje. S tom vodom kuhamo i čaj. Od jeseni pravimo srebrnu vodu i sada se ne bojimo gripe, iako smo nekad bili vrlo teški s prehladom i bili smo jako bolesni. Sada mnogo lakše podnosimo prehladu i to, kako kažu, i stare i mlade. Ni u mladosti nisam imao takvu probavu! Krvni tlak se normalizirao, iako je uvijek patila od visokog krvnog tlaka. Pa, svako jutro operem oči kiselom vodom, a zatim uvijek alkalnom. Oči su uvijek čiste, bistre, bez suppurationa. Uređaj se uzimao na rate i dugo se sve plaćalo bez problema - ne tako velik iznos! Ali mjesečno uštedimo nekoliko tisuća rubalja na ljekarnama.

Aleksandar Orlov, umirovljenik. Oktobar

Ozbiljna sam osoba, prema svemu se temeljito odnosim, a prije svega prema zdravlju! Imam gotovo 70 godina, a polovica ih pati od hipertenzije. U samo mjesec dana pijenja alkalne vode iz ionizatora aQator Silver, bilo je moguće smanjiti gornji krvni tlak sa 160 na 120. Ovo je za mene veliko veselje, jer u mojim godinama malo ljudi prolazi bez lijekova za hipertenziju. I ja sam im usput smanjio potrošnju za 2 puta. Toliko kemije više nije potrebno. Pa, moj stari problem je pijelonefritis. Problemi s bubrezima muče me već 30 godina, a riješio sam ih uz pomoć kemijskih alkalizirajućih sredstava za vodu koje sam kupio u ljekarni. Ispostavilo se skupo, međutim. A uz pomoć ionizatora u pomoć dolazi obična voda. Dva su mala kamenčića već izašla za mjesec dana, nema oštrih bolova. Tako da mi je jako drago što imam tako divan uređaj..

Prednosti aQuator Vivo ionizatora vode

1 AQuator Vivo već ima ugrađeni uređaj koji mjeri količinu soli u vodi AQuator Vivo već ima ugrađeni uređaj koji mjeri količinu soli u vodi koju koristite za pripremu ionizirane vode. Prvih 40 sekundi kada je uređaj uključen, procjenjuje se vaša voda, ako je voda u skladu s GOST-om, tada će uređaj pripremiti vodu za vas s navedenim parametrima. Ako za pripremu vode koristite pročišćenu vodu pomoću sustava "reverzne osmoze", a koristi se većina vode u bocama, koristi se ovaj način pročišćavanja ili u vodi ima prekomjerne količine soli, uređaj će na zaslonu prikazati poruku i predložiti zamjenu vode.

2 aQuator Vivo vrlo je mobilan. Jednostavno ga možete ponijeti sa sobom na daču, na putovanje, na odmor, njegova težina je 1180 grama. aQuator Vivo vrlo je mobilan i ne treba ga ugrađivati ​​u vodoopskrbni sustav. Možete ga lako ponijeti sa sobom u zemlju, na putovanje, na odmor, njegova težina je 1180 g.

3 aQuator Vivo vrlo je pouzdan uređaj, proizvođač je uspostavio resurs od 3.000 sati, što odgovara 12-15 godina aQuator Vivo je vrlo pouzdan uređaj, proizvođač je uspostavio resurs od 3.000 sati, što odgovara 12-15 godina korištenja uređaja za obitelj od 4 osobe. Uređaj koristi materijale vrlo kvalitetne medicinske plastike koncerna BASF (Njemačka). Crna ploča izrađena je od titana sa sedmerostrukim elektrokatalitičkim premazom na bazi rutenijevog i iridijevog oksida (metali platinske skupine). Ova metoda izrade ploče čini je apsolutno inertnom kad se voda ionizira..

4 aQuator Vivo ima ljestvicu za odabir pH od 2,4 do pH 11 s korakom od 0,2 aQuator Vivo - ima ljestvicu za odabir pH od 2,4 do pH 11 s korakom 0,2, postoji 39 programa, što svakom klijentu omogućuje odabir vaše pojedinačne parametre vode za piće, koje možete odrediti u „Cjelokupnoj zbirci recepata za bolesti“, koja je u prilogu uređaja. Autor izv. Prof. Petras Shibilskis

5 Vrlo brzo u aQuator Vivo, za 3-5 minuta pripremit ćete 2,3 litre jonizirane vode za piće aQuator Vivo - u ovom uređaju je vrlo brzo, za 3-5 minuta pripremit ćete 2,3 litre jonizirane vode za piće, uređaj je vrlo jednostavan za održavanje, razvijen je priručnik za uređaj uz pomoć kojeg uređaj koriste i djeca od 7 godina, pod nadzorom roditelja i ljudi "srebrne dobi", mnogi naši klijenti imaju više od 80 godina i lako koriste uređaj.

6 aQuator Vivo jedini je uređaj s kojim je moguće pripremiti kiselu vodu “BIOCID” aQuator Vivo jedini je uređaj s kojim je moguće pripremiti kiselu vodu “BIOCID” čija se kiselost kreće od pH 2,4 do pH 3,0.

7 aQuator Vivo jedini je ionizator koji može pripremiti 3 vrste vode pomoću samo jednog uređaja aQuator Vivo jedini je ionizator s kojim možete pripremiti kiselu, alkalnu i srebrnu ionsku vodu pomoću samo jednog uređaja.

8 U aQuator Vivo postoji vrlo niska cijena potrošnog materijala U aQuator Vivo postoji vrlo niska cijena potrošnog materijala, jednom u 2-3 mjeseca zamjenjuje se pamučna membrana čiji trošak iznosi 200 rubalja.

Od čega se sastoji ionizator vode aQuator Vivo

  • Glavne karakteristike
  • poklopac ionizatorskog filtra
  • membranska pregrada
  • ionizatorske elektrode
  • njega ionizatora

AQuator Vivo ionizator vode za vas će brzo i jednostavno pripremiti "ioniziranu / alkalnu / srebrnu vodu" u roku od 3 - 5 minuta.

Ionizator - uređaj priprema vodu:

  • alkalna;
  • kisela;
  • srebro;

Ukupni kapacitet plovila je 2.845 litara
napon,

230 V, CE sukladnost
Anodna (tamna) elektroda izrađena je primjenom smjesa rijetkih inertnih oksida metala na bazi titana.

Paket uključuje:
Ionizer Aquator Vivo, 3 membrane (vijek trajanja skupa membrana je od 9 do 12 mjeseci),
3 brošure:
1. Upute za uporabu uređaja
2. "Zašto biste trebali piti joniziranu vodu?"
3. Knjiga "Ionizirana voda" i kompletna zbirka recepata

Sadrži tamnu elektrodu (anodu) i svijetlu elektrodu (katodu).

Glavna i unutarnja posuda (s membranom).

Nakon završetka procesa ionizacije u blizini tamne elektrode (anode) uvijek će postojati kiseli,

a u blizini svjetlosti (katoda) - alkalna voda.

Za pripremu srebrne vode uklanja se unutarnja posuda.

Podijeli glavnu posudu za elektrolizu na dva dijela, omogućuje prolazak iona, ali ne dopušta miješanje vode.

Zamjenjive "membranske pregrade"

Membrana traje do 3 mjeseca (2-3 mjeseca)

Sastoji se od ekološki čistog prešanog visokokvalitetnog pamuka. Pruža jedinstvenu propusnost iona.

Pruža 100% jamstvo kvalitete vode.

Tamna elektroda (anoda) - izrađena mješavinom rijetkih inertnih oksida metala na bazi titana. Ova se elektroda odlikuje trajnošću i dobrim elektrokemijskim i fizikalno-mehaničkim svojstvima..

Lagana elektroda (katoda) - izrađena od prehrambenog čelika.

Srebrna elektroda - izrađena od srebra 999,9 razreda. Uvija se na kontakt srebrne elektrode, koji se nalazi na dnu poklopca između tamne i svijetle elektrode.

Njega elektroda

Nakon svake upotrebe svjetlosnu elektrodu obrišite mekom krpom i ostavite da se osuši.

Tamnu elektrodu nije potrebno čistiti. Zaštititi

od mehaničkih oštećenja.

Srebrnu elektrodu morate obrisati mekom krpom i ostaviti da se osuši.

Njega membranskog septuma

Na zaslonu instrumenta prikazat će se podsjetnik

o potrebi zamjene membrane!

Membranska pregrada zamjenjuje se novom (dodatnom), koja je uključena u komplet (2 kom.).